Børnepasningstilbuddene i Silkeborg

bornepasning_1

Mere frihed til vores unikke pasningstilbud!

Vi har i Silkeborg en bred vifte af pasningsmuligheder til børn, dette skal bevares. Det er den enkelte familie der kender sine børn og deres behov bedst, og derfor skal de også have frihed til at vælge det der passer bedst for dem. Liberal Alliance i Silkeborg vil kæmpe for at gøre det nemmere for private pasningstilbud at bestå, og vi vil kæmpe for at de kommunale tilbud stemmer overens med den målgruppe de skal henvende sig til.

Børnepasning er en vare som forældrene vælger til eller fra! Det har man forstået hos de private tilbud hvor man markedsfører sig over for forældrene, og det skal de offentlige tilbud også gøre.

Børnehaver, dagplejere og vuggestuer skal markedsføre sig fordi de er med til, sammen med skolerne, og ganske afgørende for om vi trækker familier til kommunen eller om vi ikke gør!

Dette kræver naturligvis at pasningstilbuddene har størst mulig frihed. LA Silkeborg vil kæmpe for at friheden til hver enkelt pasningstilbud bliver endnu større, for det er forældrene, lederne, dagplejerne og pædagogerne der kender deres børn, børnehave og vuggestue bedst. Det er derfor treenigheden, leder, forældreudvalg og medarbejdere der primært skal styre de enkelte pasningstilbud.

 

Hvad har vi gjort i perioden 2014-17?

Vi har understøttet udvidelser, renoveringer af de fysiske forhold.

Vi har understøttet de tiltag der har været for at give en bedre pasning.

Vi har understøttet udvidelsen af pasningstiderne i de børnehaver/vuggestuer, hvor forældrene ønskede at gøre brug af muligheden.

 

Hvad vil vi gøre i den næste periode?

Vi vil kigge på hvordan vi arbejder mere for at sikre at børnene bliver parate til at gå i skole.

Vi vil systematisere overleveringen af børnene fra børnehave til skole mere, så vi sikrer det enkelte barns behov.

Vi vil arbejde for mere nærvær mellem medarbejdere og børn.

Related Projects

Start typing and press Enter to search