Johnny HeinmannKandidat

Johnny Heinmann, født 1965, gift med Lidia siden 2001 og bosiddende i Gjessø ved Silkeborg. Far til Mette, Laura og Julie.

Startede sin første virksomhed i Folkeskolen i 1980 og har siden beskæftiget sig med privat virksomhedsdrift og -ledelse.

Bestyrelsesmedlem og medejer af ag analytics a/s (tidl. Analysegruppen A/S) med kontorer i Silkeborg og København. Medlem af flere virksomhedsbestyrelser og advisory boards.

Frivillig rådgiver i Erhvervsstyrelsens “Early Warning” program, som én af 110 erfarne erhvervsfolk, der årligt hjælper ca. 600 kriseramte virksomheder med at overleve eller afvikle så skånsomt som muligt.

Landsformand i Terre des Hommes Danmark, en NGO grundlagt i 1967 som i overensstemmelse med FN’s børnekonvention hjælper nødstedte børn med beskyttelse, mad, sundhed og skolegang uanset baggrund, race og religion. De 10 medlemslande i Terre des Hommes har 921 projekter i 69 lande, 8.500 volontører og en omsætning, der overstiger 1,3 mia. kr.

Forfatter til:

  • Spørgeskema design – en praktisk guide til bedre svar, Børsens Ledelseshåndbøger
  • Virksomhedens analyser – en praktisk guide til større udbytte af markedsanalyser og relationsmålinger, Børsens Ledelseshåndbøger

Bestyrelsesmedlem i Liberal Alliance Silkeborg. Byrådskandidat og spidskandidat til Regionsrådsvalget 2017 (Region Midtjylland).

Besøg Johnny Heinmanns blog.

Læs mere om Johnny Heinmann i denne portrætartikel fra Midtjyllands Avis.

Se også dette indslag fra TV2 Nyhederne:

Start typing and press Enter to search