Thomas Tonsberg SchlieKandidat

Ordfører for kultur og arbejdsmarked for Liberal Alliance Silkeborg

Født: 24. oktober 1978 i Lemvig

Mit navn er Thomas Tonsberg Schlie. Jeg er en af de nye liberale kandidater, der ønsker at kæmpe for et bedre Silkeborg. 

Jeg stammer fra Lemvig i Vestjylland, men har en lang fortid i Silkeborg. Da jeg flyttede til Silkeborg i år 2000 mærkede jeg straks at dette er Danmarks skønneste kommune. Gennem mit arbejde på Radio Silkeborg lærte jeg byens fantastiske borgere at kende, hvilket gav mig en idé om at her ville jeg blive gammel. Det var godt at være ung her, men det er endnu bedre at stifte familie har jeg nu erfaret med en kone og en lille søn på 3 år. Arbejdsmæssigt har jeg været en årrække i medieverdenen. Både hos Radio Silkeborg indtil denne lukkede i 2013, men også internationalt hos Viasat i London. Jeg har i mange år også vores voice over på mange reklamer og andet. Pt. har jeg mit eget firma, Lokal Digital, der tilbyder løsninger indenfor de sociale medier. Men jeg håber naturligvis at jeg får en del at se til i byrådet, hvis jeg bliver valgt ind ved kommunalvalget 2017.  

I fritiden løber jeg meget, specielt i Nordskoven vil du kunne støde på mig. Stop mig gerne hvis du har et politisk spørgsmål, det er der altid tid til. Udover løb elsker jeg at bruge alt fra Silkeborgs hygge cafeér, bibliotek og ikke mindst at følge Silkeborg IF i Superligaen. 

Hvorfor lokalpolitik i Silkeborg Kommune?

Som Liberal vil jeg arbejde for at vi i byrådet får gjort dit liv nemmere at leve i Silkeborg – uden al for meget indblanding fra kommunen. Vi ønsker at du tager hånd om dit eget liv og i stor omfang selv bestemmer hvordan det skal leves. Borgeren først, som er kunden i kommunen og ikke omvendt.

Er skolerne, plejehjemmene osv. ikke i den absolutte top, skal vi ikke spilde penge på tvivlsomme kulturelle tiltag for de få.

Jeg vil med den største respekt arbejde for at dine skattekroner bliver brugt effektivt og til glæde for bredden, der vil Silkeborg få stor glæde af det vestjyske gen i byrådet.

Helt konkret går jeg meget op i infrastruktur, herunder gode veje og sikre cykelstier. Men jeg går som udgangspunkt op i alt der kan gøre livet lettere at leve i Silkeborg Kommune. 

Hvorfor stiller jeg op for Liberal Alliance?

Efterhånden har de fleste partier i Danmark flyttet sig så meget, at LA står tilbage som den eneste ægte arbejderparti. Der er naturligvis alle mulige fordomme overfor LA, som værende et rigmandsparti osv. osv. Men jeg betaler personligt hverken topskat eller er rig, og nærlæser man LA’s 2025 plan, så er missionen at give magten tilbage til borgerne og fjerne unødig spild i det offentlige. Der har været meget fokus på topskatten, men naturligvis vil vi også løfte skatten i bunden. Sådan er det også kommunalt, hvor borgerne på kanten er ligeså vigtige som de samfundets rigeste. Jeg stiller op for LA fordi rigtige mennesker er vigtigere end bureaukrati.

Start typing and press Enter to search